U Nikšiću se 26. i 27. avgusta po drugi put održava Festival uličnih svirača – dobri duh Nikšića.

Na više lokacija u gradu biće upriličeni zanimljivi i atraktivni programi namijenjeni svim uzrasnim dobima. Za posjetioce je pripremljeno preko 30 programa u dva festivalska dana. Programi počinju u popodnevnim časovima, a završavaju se muzičkim spektaklima na trgu. Zabavljački, umjetnički i muzički programi održavaće se na trgu, u oba dijela Njegoševe ulice, na platou ispred Gradske kuće, u hotelu Onogošt i u gradskom parku. Klovnovi, zabavljači na štulama, spektakl majstori i vrsni muzičari potrudiće se da Festival uličnih svirača u Nikšiću postane manifestacija od renomea i na širim prostorima od crnogorskih. Svakog dana će publika moći da uživa u šest-sedam sati izvanrednih muzičkih i zabavnih programa.

Za vizuelni identitet ovogodišnjeg FUS-a zadužena je dizajnerska kuća BAD BRAIN iz Nikšića, a predstavljamo vam nešto od njhovih dosadašnjih rješenja.

Sve informacije u vezi sa festivalom, učesnicima, programom, tajminzima i sl. možete pratiti na našem sajtu, kao i na fejsbuk stranici Festival uličnih svirača. Organizator Festivala uličnih svirača je JU “Zahumlje”.

Festival uličnih svirača, Nikšić 2017

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *